Política 26/11/2020

Més per Menorca reclama que els turistes hagin de presentar una PCR negativa als hotels

El partit ecosobiranista ha remarcat que és una mesura "necessària" per reforçar la seguretat de les Illes Balears com a destinació turística segura

Ara Balears
1 min
Turistes que arriben amb mascareta a l'aeroport de Son Sant Joan

PalmaMés per Menorca ha reclamat al Govern balear que obligui els turistes que arriben a l'Arxipèlag a presentar una PCR negativa als establiments turístics que s'allotgin per garantir la seguretat sanitària dels treballadors i residents de l'Arxipèlag.

El partit ecosobiranista ha fet aquesta petició a través d'una esmena a la llei de pressuposts generals de la Comunitat "per la urgència que s'imposi aquesta mesura" i ha remarcat que l'objectiu principal de la reclamació és "reforçar la seguretat de les Illes Balears com a destinació turística segura i minimitzar els efectes de la pandèmia sobre l'economia illenca”.

A través d'un comunicat, Més per Menorca ha recordat que aquesta mesura ja s'ha aplicat a les Illes Canàries i ha remarcat que tindria cost zero per a la Comunitat autònoma, ja que la prova aniria a compte del turista. A més, han explicat que els turistes, tant estatals com internacionals, haurien d’acceptar aquesta condició en el moment de fer la reserva a l’hotel.

stats