Partit Popular
Política 28/06/2022

Margalida Prohens: "L'única cosa que funciona és el que Armengol voldria que no funcionàs, el turisme"

La presidenta del Partit Popular de Balears ha presidit aquest dilluns el Comitè de Direcció del Partit

ARA Balears
2 min
Imatge del Comitè del Partit Popular que ha presidit Marga Prohens.

PALMA"El projecte socialista està acabat". La presidenta del Partit Popular de Balears, Marga Prohens, ha estat clara aquest dilluns al Comitè de Direcció del Partit per a començar a preparar l'estratègia per a l'any electoral. Els populars volen encarar un "projecte amb accent propi i arrelat a les Illes". La líder ha assegurat que el projecte socialista té els dies comptats, ja que "cada vegada que s'obren les urnes, queda clar que la gent se n'ha cansat", fent referència a les victòries electorals del PP en altres comunitats. I ha matisat: "Això no és ni Andalusia, ni Madrid, ni Galícia, ni tampoc Castella i Lleó, sinó Balears. Cal oferir una alternativa pròpia".

"Hem de ser capaços d'arribar a aquells que cerquen la moderació i que volen una gestió tranquil·la i eficient, però també a aquells que cerquen un projecte clarament liberal, de llibertat i valenta en la defensa dels seus principis", ha dit, recalcant que la seva prioritat és "donar resposta als problemes reals que tenen els ciutadans de Balears". La societat, ha dit, espera del PP que sigui un partit "valent".

Durant el Comitè, Prohens ha parlat de la gestió de la pandèmia del Govern d'Armengol: "Ha estat marcada per la improvisació, amb semàfors que s'incomplien, que passava d'aplicar les restriccions més dures restriccions de tot el país a permetre concerts que van ser origen de macrobrots, d'aplicar mesures tombades pel Suprem i encara així incapaços d'evitar la saturació dels hospitals públics en cap de les ones". I també ha insinuat que la presidenta balear es contradiu amb la seva opinió sobre el turisme: "Armengol celebra els fruits de l'arribada de turistes mentre ha aprovat una llei turística destinada al decreixement. L'única cosa que funciona és allò que curiosament Armengol voldria que no funcionàs, que és el turisme".

Al seu judici, el Govern d'Armengol "ha confós gastar amb gestionar" i "no ha volgut el consens del PP, sinó submissió". En aquest sentit, ha insistit que el PP "ha estès la mà en temes clau" com els fons europeus o la Llei d'educació.

stats