Polèmica
Política 19/04/2024

El Govern nega que el seu director de Transparència exploti un agroturisme sense llicència

L'Executiu ha assegurat que Porsell va deixar de ser administrador de la societat gestora de l'establiment l'agost del 2023

ARA Balears
1 min
El director general de Coordinació i Transparència, Jaume Porsell, en una compareixença davant els mitjans.

PalmaEl Govern ha negat aquest divendres que el seu director general de Coordinació i Transparència, Jaume Porsell, exploti un agroturisme sense llicència al Port d'Andratx. Segons ha recollit Europa Press arran de la notícia publicada per Diario de Mallorca, l'Executiu ha assegurat que Porsell va deixar de ser administrador de la societat gestora de l'establiment l'1 d'agost del 2023.

La Conselleria de Presidència i Administracions Públiques, a la qual està adscrit el director general, ha assegurat que Porsell va renunciar a aquest càrrec en compliment de la Llei d'incompatibilitat, i ha indicat que aquesta renúncia "figura en escriptura pública".

A més, la Conselleria ha afegit que l'agroturisme, Sa Vinya del Port d'Andratx, "ni opera ni té cap activitat actualment mentre espera obtenir tots els permisos i autoritzacions pertinents".

Prohens fa referència a "proves documentals" per negar-ho

La presidenta del Govern, Marga Prohens, ha fet referència a "proves documentals" per negar que el director general de Coordinació i Transparència, Jaume Porsell, exploti un agroturisme sense llicència en el Port d'Andratx. A preguntes dels mitjans, Prohens ha insistit en que les proves documentals que demostren que l'agroturisme "no està en funcionament" alhora que ha recalcat que Porsell "no és l'administrador".

"Jo no inaugur agroturismes. Jo vaig a festes privades i de familiars que em conviden i faltaria més que no ho fes", ha dit la presidenta, demanada per una fotografia d'ella i altres autoritats a l'agroturisme en qüestió. Seguidament, ha sentenciat que no perdrà "ni un minut" en temes que s'han desmentit amb proves documentals.

stats