Política 01/02/2019

El Govern Balear dóna llum verda a l'execució de la nova seu del Conservatori a Maó

El pressupost aproximat de les obres del nou Conservatori està fixat en 7,9 milions d’euros

Iván Martín
1 min
El projecte de construcció de la nova seu del Conservatori de Música i Dansa de Menorca és una de les prioritats de l'equip de govern de Maó.

MaóEl Consell de Govern ha autoritzat avui el projecte executiu de conversió del teatre Sala Augusta en seu del Conservatori Professional de Música i Dansa de Menorca, ubicat a Maó, perquè es reformin i s’ampliïn les edificacions que conté a fi de disposar de l’equipament necessari per al Conservatori.

El projecte d’ubicació del nou conservatori a la Sala Augusta, que recupera un espai històric i millora l’oferta educativa musical de Menorca, inclou la rehabilitació integral de l’edifici i la nova construcció a espais disponibles dins el solar i un solar adjacent. El nou edifici tindrà tres plantes. En total, amb la inclusió del nou auditori, la superfície útil construïda serà de gairebé 3.000 metres quadrats.

Entre els principals serveis del complex hi haurà aules d’ensenyament no instrumentals, aules instrumentals de cambra, conjunt o col·lectives, aules instrumentals o vocals individuals, aula d’orquestra, banda i cor, una sala polivalent de 130 metres quadrats, cabines d’estudi, despatxos i sales pel professorat, zones comunes i banys, així com un nou auditori amb un escenari de 100 metres quadrats i un aforament per a 400 persones.

El pressupost aproximat de les obres del nou Conservatori està fixat en 7,9 milions d’euros. La redacció del projecte executiu va sortir a concurs i serà a càrrec de Josep Llinàs, l’arquitecte autor del projecte bàsic i guanyador del concurs d’idees que va tenir lloc el 2011.

stats