Política 05/05/2019

Fina Santiago: "Per salvar la mar calen polítiques i un pressupost que tan sols MÉS garantirà"

La formació ecosobiranista impulsarà un pacte per a la reutilització d'envasos

Ara Balears
1 min
Neus Truyol, Vicenç Vidal i Fina Santiago, aquest diumenge.

PalmaLa número dos al Parlament, Fina Santiago, acompanyada pel conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, Vicenç Vidal, ha explicat aquest diumenge les propostes de MÉS per Mallorca per protegir la mar. Santiago ha lloat la gestió mediambiental durant aquesta legislatura i ha alertat que "la sostenibilitat no n'entén, de legislatures: no actuar seria atemptar contra el nostre futur". Per això, ha afegit, “per salvar la mar calen unes polítiques i un pressupost que tan sols MÉS garantirà”.

Així, la número dos ha explicat les propostes de la formació ecosobiranista, entre les quals ha destacat el pacte per a la reutilització d'envasos entre tots els actors que hi intervenen i la millora del clavegueram municipal per minimitzar els vessaments d'aigües mixtes.

La també consellera de Serveis Socials ha donat a conèixer altres propostes, com que els agents de Medi Ambient puguin cobrar en el moment en què denunciïn i la gestió del Parc Nacional de Cabrera. "Necessitam continuar amb les polítiques valentes que hem impulsat aquesta legislatura i consolidar la que ha estat la legislatura de la mar", ha subratllat Santiago.

stats