Eleccions
Política 29/11/2022

Cosme Bonet dirigirà la campanya electoral del PSIB

El conseller Iago Negueruela serà l'encarregat de coordinar la conferència política que farà el partit amb vista a les eleccions

1 min
La comissió executiva permanent reunida aquest dimarts

PalmaEl senador i secretari d'organització del PSIB, Cosme Bonet serà el coordinador del Comitè Electoral del partit, l'òrgan encarregat de dirigir la campanya i precampanya electoral amb vista al 2023. Així ho ha decidit aquest dimarts la Comissió Executiva permanent socialista, en una reunió que també ha establert les directrius de la conferència política i de l'Oficina de la Candidata.

"Posam en marxa tota la maquinària per fer front a la pròxima campanya electoral", ha assegurat Bonet. "L'objectiu és tornar a guanyar les eleccions i revalidar la majoria progressista de les Balears", ha afegit. Quant a la conferència política, que el PP va celebrar fa només dues setmanes, el PSIB ha anunciat que la durà a terme en el primer trimestre del 2023.

"La conferència és una fita importantíssima no només per al nostre partit, sinó també per a la ciutadania, ja que és una fórmula per la qual donarem participació i escoltarem totes les propostes que ens arriben", ha destacat Bonet. En aquest cas, serà el conseller de Turisme, Treball i Model Econòmic, Iago Negueruela, el coordinador. Negueruela, a més, és el secretari d'Idees i Projecte Polític del PSIB.

Finalment, la Comissió Executiva ha decidit que la secretària d'Estratègia Electoral i Acció Sectorial del partit, Silvana González, serà la que dirigeixi l'Oficina de la Candidata. "Volem continuar amb el nostre projecte polític per continuar transformant les Balears", ha subratllat el senador socialista.

stats