Política 13/06/2023

Armengol, als treballadors del Consolat: "Intentaré tornar d'aquí a quatre anys"

La presidenta del Govern en funcions ha destacat "la dedicació i professionalitat" dels funcionaris que l'han acompanyada aquests vuit anys

1 min
Armengol amb els treballadors del Consolat aquest dimarts

Palma"Us desig el millor i intentaré tornar-nos a veure d'aquí a quatre anys". Així ha conclòs la presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, l'agraïment als treballadors del Consolat de Mar –la seu de la presidència– que l'han acompanyada aquests vuit anys. Armengol deixa així la porta oberta a tornar a ser candidata el 2027, després que l'esquerra hagi perdut la majoria parlamentària a les autonòmiques, i la mateixa dirigent socialista sigui la cap de llista del PSOE a les generals per les Balears.

"Gràcies a tots els treballadors i treballadores del Consolat que, dia a dia, amb la vostra dedicació i professionalitat, i també gran calidesa i qualitat humana, heu fet funcionar la casa aquests vuit anys", ha afirmat Armengol en un missatge a les xarxes socials. "Estic molt agraïda per com m'heu tractat sempre i per haver fet feina al vostre costat. Heu estat sempre un exemple de vocació de servei públic, i més que mai en moments tan complicats com els que vam viure junts durant la pandèmia", ha afegit.

stats