Política 27/10/2020

Armengol torna a demanar disculpes pel cas Hat Bar davant la insistència del PP i Vox al Parlament

La sortida nocturna de la presidenta del Govern monopolitza part del debat de la Cambra

Maria Llull
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol

PalmaLa sortida nocturna de la presidenta del Govern, Francina Armengol, al Hat Bar de Palma ha monopolitzat bona part de la sessió de control al Govern del ple del Parlament d'aquest dimarts. Armengol ha hagut d'escoltar contínues referències a aquest cas, tant durant les preguntes als consellers de l'Executiu com durant les que anaven dirigides a ella mateixa, i ha tornat a demanar disculpes per haver "pogut traslladar una imatge de relaxació social". "El meu compromís amb aquesta terra és infinit i continuaré treballant intensament per resoldre els problemes de salut, socials i econòmics que estam vivint", ha subratllat.

El diputat d'extrema dreta, Jorge Campos, ha acusat la presidenta de "pressionar" la Policia Local de Palma perquè no transcendís aquest cas i ha demanat la dimissió d'Armengol, igual que ha fet el portaveu del PP, Biel Company. "Si fos coherent, dimitiria, perquè quedat desautoritzada per demanar cap sacrifici a la població", ha dit el líder popular.

El també popular Sebastià Sagreras ha fet menció al cas Hat Bar durant la seva intervenció per demanar que el toc de queda duri fins a les 5 h i no fins a les 6 h. Sagreras ha atribuït la decisió del Govern de començar-lo a mitjanit a "l'afició de la presidenta Armengol d'anar a sopar o a fer gintònics".

La seva companya del PP, Núria Riera, també hi ha fet referència i ha criticat que "Armengol demanava sacrificis el 6 d'octubre i el vespre prenia gintònics amb els amics". "Amb quina autoritat moral governarà ara?", ha demanat, a més de recordar les dimissions "del batle de Tarragona, una regidora del País Basc i un assessor de Boris Johnson".

stats