Investigació
Política 16/06/2023

El batle de Sant Josep: "Tornaré tan aviat com m'hagi desfet de qualsevol ombra de sospita"

Ángel Luis Guerrero, investigat per un cas urbanístic, ha emès un comunicat en què anuncia que demanarà la baixa temporal al Partit Socialista

ARA Balears
1 min
Cotxes de la Guàrdia Civil davant l'Ajuntament de Sant Josep.

PalmaEl batle en funcions de Sant Josep de sa Talaia, Ángel Luis Guerrero (PSOE), investigat per presumptes delictes contra l'ordenació del territori, prevaricació i suborn, que aquest dijous ha quedat en llibertat provisional, ha emès un comunicat en què ha anunciat que aquest divendres demanarà la baixa temporal al partit. En el mateix escrit, ha explicat que el dissabte no anirà a recollir l'acta de regidor, ja que "en aquestes circumstàncies" ha de renunciar-hi. "Tornaré tan aviat com m'hagi desfet de qualsevol ombra de sospita, el que consider que ara ha de ser la meva prioritat", ha assenyalat, i ha afegit que lluitarà per defensar la seva honorabilitat i la del personal del Consistori.

"Ara necessit tranquil·litat per concentrar-me en netejar el meu nom, que és important per mi i pels meus, que no vull que hagin de viure assenyalats per una cosa que no ha passat", ha expressat Guerrero en l'escrit. En aquesta línia, ha assegurat que també ha d'ajudar a lliurar de sospita els professionals amb els quals ha col·laborat, i als quals ha d'agrair "tantes fites", i a recuperar la "bona reputació" de l'Ajuntament.

Guerrero ha remarcat que ara li toca fer-se a un costat i deixar pas a la següent persona de la llista "per no interferir en la feina" dels socialistes del municipi. Finalment, ha agraït el suport rebut aquests dies i als veïns de Sant Josep "la confiança d'aquests anys". "Vos demostraré que no vos equivocàveu", ha conclòs.

stats