POLÍTICA
Política 09/01/2014

Esperanza Aguirre acusa Artur Mas de tenir el suport d'"assassins terroristes"

La presidenta del PP de Madrid relaciona l'acte dels expresos d'ETA de dissabte a Durango amb la via sobiranista catalana

Ara / Europa Press
1 min
La presidenta del PP de Madrid, Esperanza Aguirre, ahir en la reunió de l'executiva del partit / EFE

Barcelona"Cal preguntar a Mas si li sembla bé que li doni suport aquesta gent, aquests assassins terroristes". La presidenta del PP de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha disparat sense miraments aquest dijous contra el sobiranisme català a tomb de l'acte dels expresos bascos dissabte passat a Durango. Per ella, que l'esquerra abertzale defensi el dret a decidir és sinònim de connivència del sobiranisme català amb "assassins terroristes".

"Si Artur Mas ha vist aquesta foto [la de l'acte de l'EPPK a Durango], perquè aquests senyors han donat suport al dret a decidir, que s'adoni de qui són els que li donen suport. Només cal que vegi aquestes cares", ha declarat Aguirre en una entrevista a l'emissora de Federico Jiménez Losantos, esRadio.

Una reunió de violadors

La popular ha insistit que "cap país seriós", al seu entendre, consentiria un acte com el del cap de setmana a Durango. "S'imaginen una reunió de violadors?", ha preguntat després d'insistir en la necessitat de canviar la llei que va permetre que el jutge Pedraz no prohibís l'acte sense cometre prevaricació. També ha carregat contra el seu etern rival, el ministre de Justícia, Alberto Ruiz Gallardón, per no haver-se oposat a l'acte de l'EPPK, en què els expresos bascos van refermar l'aposta per la via democràtica.

stats