Política 07/05/2019

"Sempre endavant", el lema del PSIB per a les eleccions del 26-M

Francina Armengol ha defensat els seus quatre anys de govern i ha demanat a la gent que es torni a mobilitzar el 26 de maig

Ara Balears
1 min
Imatge de la presentació del lema de PSIB per les eleccions del 26 de maig. / PSIB

Palma"Sempre endavant". Aquest és el lema que ha elegit el PSIB-PSOE amb vista a les pròximes eleccions autonòmiques, insulars i municipals del 26 de maig. Així ho ha anunciat la candidata al Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, qui ha explicat que “presentam un lema que defineix la nostra sensació, sentiments i il·lusió, perquè volem que aquesta terra continuï sempre endavant, volem avançar amb més drets, amb més llibertats i amb més i millor democràcia”.

Armengol ha recordat que “dia 28 d’abril vam dir d’una manera molt clara i massiva a les urnes que volíem un govern socialista perquè no estàvem disposats a fer ni una passa enrere i retrocedir 40 anys”.

La candidata socialista ha defensat els seus quatre anys de govern i ha assenyalat que han aconseguit que les coses vagin "a millor" a les Balears. Per això, Armengol ha apostat per “continuar endavant amb aquestes polítiques necessàries per als ciutadans i ciutadanes de les Illes” i ha fet una crida per tornar a fer una gran mobilització de la "gent progressista i d'esquerres" per al 26 de maig.

Catalina Cladera també ha fet una crida a la mobilització “per revalidar la majoria d’esquerres, consolidar les polítiques iniciades i avançar", i ha defensat que el lema escollit té com a missatge el fet de continuar "sempre endavant, per avançar i mai retrocedir".

stats