Política 11/06/2018

El PSIB anima Bauzá a presentar la candidatura per liderar el PP estatal

"Estaria bé que un balear encapçalàs el partit", ha assenyalat el portaveu del grup parlamentari

S. V./efe
1 min
El PSIB anima Bauzá a presentar la candidatura per liderar el PP nacional

Maó/PalmaEl portaveu parlamentari del PSIB-PSOE, Andreu Alcover, anima l'expresident del Govern, José Ramón Bauzá, a presentar la seva candidatura per substituir Rajoy al capdavant del PP perquè "estaria bé" que un balear lideràs el partit. "Cosas veredes, amigo Sancho", ha fet broma el diputat amb una expressió del Quixot sobre aquest possible anunci de Bauzá.

Laura Camargo, portaveu adjunta de Podem, en canvi, s'ha mostrat preocupada. La portaveu de MÉS per Mallorca ha assegurat que Bauzá "ha demostrat que no és capaç de fer res per a les Balears". Joana Aina Campomar s'ha referit al passat de Bauzá com a president de la comunitat i també a la seva actual tasca com a senador.

"Sorpresa i expectació" és com ha valorat el coordinador general de MÉS per Menorca la intenció de l'expresident del Govern balear José Ramón Bauzà de substituir Mariano Rajoy. Nel Martí "respecta" la decisió personal de Bauzà, així com el procés intern del PP per elegir nou cap visible, però deixa clar que "hi ha gent que no vol desaparèixer de l'escenari polític". "Un polític ha de saber interpretar quan s'acaba una etapa".

Als de Ciutadans la proposta no els ha agafat per sorpresa. "Es presenta a tot, no veig per què no es pot presentar també a això", ha assenyalat Pericay.

Finalment, el Partit Popular ha considerat l'opció "perfecta i democràtica" i en consonància amb els estatuts de l'organització.

stats