Política 24/10/2020

MÉS per Mallorca lamenta que Armengol no s'hagi disculpat pel cas Hat bar

La formació critica la manca d'autocrítica del Govern en la gestió de la polèmica

Ara Balears
1 min
Imatge del Hat bar de Palma.

PalmaMÉS per Mallorca ha lamentat en un comunicat que les declaracions de la presidenta, Francina Armengol, "no hagin estat acompanyades d'una disculpa a la ciutadania pels malentesos originats i ocasionats" pel cas Hat bar. En el mateix text, la formació ecosobiranista també critica el Govern per la "manca d'autocrítica en la gestió del cas". A més, asseguren que, des que varen transcendir les primeres notícies, han reclamat a l'Executiu explicacions sobre els fets.

Amb tot, defensen que "no ens podem permetre dedicar més temps i recursos a aquest episodi", enmig de la crisi social i econòmica que està patint la comunitat autònoma. "Hi ha temes molt més urgents i importants en els quals centrar l'atenció i que cal debatre conjuntament", afirmen. I prossegueixen: "Apliquem la intel·ligència col·lectiva, la serenor i la corresponsabilitat al que realment importa".

Aquest divendres, Armengol va donar explicacions a Menorca sobre el que va passar el 7 d'octubre. En declaracions als mitjans, va lamentar la imatge que s'ha donat per la polèmica, però no va demanar disculpes. "Lament moltíssim que la imatge que es pugui traslladar no és allò que ha succeït en realitat", va dir. La cap de l'Executiu va reiterar que va abandonar l'establiment "devers la una de matinada" i va assenyalar que s'ha traslladat una imatge distorsionada" dels fets.

stats