El Govern crearà una mesa amb els hotelers de Menorca per fer un seguiment del covid

Les reunions tindran lloc a Menorca i també hi participaran representants del Consell

El Govern balear impulsarà una mesa de diàleg amb empresaris del sector hoteler de Menorca amb l’objectiu de conèixer de primera mà les necessitats i conseqüències que la crisi sanitària causada pel covid-19 està provocant en el sector. Així ho ha anunciat aquest dimecres el conseller d’Economia, Turisme i Treball del Govern balear, Iago Negueruela, després de la reunió mantinguda amb representants de l’Associació hotelera de Menorca (Ashome).

“El Govern és sensible a les diferents realitats de les Illes; de fet, cada una té diversos productes turístics i clients. Cal estar junts i, per aquest motiu, hem acceptat la constitució d’una mesa permanent a Menorca, conjuntament amb membres del Consell insular i empresaris”, ha assenyalat Negueruela.

D’altra banda, el president dels hotelers menorquins, Luis Casals, ha agraït l’interès mostrat per part de l’Executiu autonòmic. “És molt important sentir-nos escoltats i establir una comunicació directa. S’ha parlat sobre la situació financera i la necessitat d’allargar els Expedients de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO). Els pròxims mesos seran difícils i es preveu un escenari extremadament complicat”, ha subratllat.

La presidenta del Govern, Francina Armengol, i la gerent d’Ashome, Azucena Jiménez, també han format part de la reunió.

Fons d’inversió esperen per comprar hotels més barats aprofitant-se de la pandèmia

EDICIÓ PAPER 28/11/2020

Consultar aquesta edició en PDF