Política 19/02/2018

Ensenyat i Santiago es reuniran aquest capvespre per parlar de la candidatura a les primàries de MÉS

La trobada serà paral·lela la reunió de l'executiva del partit ecosobiranista, de la qual cap dels dos forma part

Jaume Ribas
1 min
Ensenyat i Santiago, durant la signatura del conveni / CONSELL DE MALLORCA

PalmaEl president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat, i la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, es reuniran aquest dilluns a les 16 h. Tots dos dirigents es postulen com a candidats per liderar la candidatura de MÉS per Mallorca per a les properes eleccions autonòmiques.

Aquest matí, Miquel Ensenyat ha manifestat la seva voluntat de ser el candidat de la formació ecosobiranista, però també s'ha compromès a "cercar consens" amb la seva principal rival, Fina Santiago. Per la seva banda, Santiago ha evitat fer declaracions fins que Ensenyat no es manifesti "de manera clara" sobre la seva candidatura.

A la mateixa hora que es trobaran Miquel Ensenyat i Fina Santiago, l'executiva de MÉS per Mallorca es trobarà reunida a la seu del partit. Cap dels dos precandidats forma part de l'òrgan executiu de la formació, però Santiago sí que es membre del Consell Polític, que també es reunirà aquest horabaixa després de l'executiva.

"Reunions habituals"

Els dirigents de MÉS per Mallorca mantenen reunions "de forma habitual" des de fa setmanes en el marc del període previ al congrés de la formació dels dies 9 i 10 de març i les posteriors primàries per decidir qui encapçalarà la formació a les eleccions de la primavera del 2019.

stats