Part Forana
Part Forana 05/04/2023

La reforma de Can Gual, a Bunyola, comença a tenir cara i ulls després de 17 anys paralitzada

L'edifici acollirà el nou centre de salut del municipi

1 min
Obres de reforma Son Gual

PalmaL'edifici de Can Gual, a Bunyola, ha entrat en una fase en què comença a tenir cara i ulls després de 17 anys amb les obres paralitzades. Però no serà fins al pròxim mes d'octubre que finalitzi la primera part del projecte de recuperació.

Fins ara, les obres s'han centrat a fer una obertura central d'un 20% del total de la construcció i que ha d'acollir un gran pati que permetrà il·luminar i orejar de manera natural les dependències. També s'ha treballat per condicionar la façana per poder pintar-la i les pròximes tasques se centraran en l'espai dedicat als 80 aparcaments.

Segons ha informat l'Ajuntament de Bunyola, en aquesta primera fase prevista per a enguany hi ha un pressupost de 1.200.000€ i s'adjudicà després de dues licitacions. L'edifici fou adquirit per part del consistori l'any 2013 mitjançant una subhasta i amb un preu fixat d'un milió d'euros. Amb tot, l'edifici ha d'acollir una nova Unitat de Salut Bàsica a més d'alguns espais polivalents, uns serveis molt esperats entre els bunyolins.

stats