Societat
Societat 29/08/2022

Bunyola ret homenatge a dos veïns centenaris

Els homenatjats varen arribar en cotxes d'època a la plaça de la localitat, on els assistents gaudiren d'algunes actuacions

ARA Balears
1 min
Els veïns de Bunyola homenatjats pel seu centenari, Josep Nadal i Arnau Cabot.

PalmaL'Ajuntament de Bunyola homenatjà divendres passat dos dels seus veïns que han complit 100 anys a l'agost. El primer bunyolí que va arribar a la centúria aquest mes va ser Josep Nadal Estarellas, que els va fer el 2 d'agost, i el segon va ser Arnau Cabot Negre, que els va complir el mateix dia de la commemoració.

El Consistori els va preparar una benvinguda a la plaça del municipi, on varen arribar els homenatjats en cotxes d'època, que va cedir el Club de cotxes antics de Mallorca. A la plaça pronunciaren diversos discursos els representants del Patronat Local de la Vellesa, la presidenta de la Gent Gran, el bisbe de Mallorca, Sebastià Taltavull i Anglada; el batle de Bunyola, Andreu Bujosa; els familiars dels centenaris i ells mateixos.

Josep Nadal i Arnau Cabot arriben a la plaça en cotxes d'època.

A l'acte, organitzat pel Patronat Local de la Vellesa i l'Ajuntament amb el patrocini de Caixabank, també es va gaudir de les actuacions de la Colla Gegantera, l'Escola de Ball de Bunyola, la Coral Polifònica i els xeremiers de Grallalsac.

stats