Part Forana 03/06/2023

El PP de Manacor veu "una possibilitat poc consistent" pactar amb el PSOE

Segons Maria Antònia Sansó, a la vista dels resultats electorals "els comptes no acaben de sortir i els partits que fins ara han estat socis tenen relacions difícils"

2 min
Maria Antònia Sansó és la número u de la llista popular a Manacor.

PalmaLa candidata popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, assegura que les converses que ha tingut amb la cap del socialistes de la ciutat, Núria Hinojosa, "són tan superficials" com les que ha tingut amb els candidats de la resta de llistes. "Un pacte entre el PP i el PSOE ara mateix és una possibilitat poc consistent", ha assegurat Sansó aquest divendres.

"El que passa –ha matisat la popular– és que els números són els que són, i els comptes no acaben de sortir, perquè, segons diuen al poble els que fins ara han estat socis de govern, MÉS i PSOE, no s'entenen i tenen unes relacions difícils".

La possibilitat d'un pacte entre populars i socialistes, tanmateix quedaria a un regidor de la majoria absoluta, perquè el PP n'ha obtingut 6, mentre que els del PSOE són 4, en un consistori format per 21 regidors. La formació que històricament ha format part de governs tant de dreta com d'esquerra és l'Agrupació Independent de Portocristo (AIPC), que, en aquesta ocasió, són dos els regidors que han obtingut.

Resultats de les eleccions municipals a Manacor.

Per la seva banda, la formació més votada ha estat MÉS - Esquerra Manacor, encapçalada per Miquel Oliver, qui ha estat batle els darrers quatre anys i que diumenge passat va ser la formació amb millors resultats, amb un 28 per cent dels vots i set regidors.

Segons Sansó, els resultats que el PP ha obtingut a Manacor "són molt bons, tenint en compte l'època passada". "Els manacorins s'han decantat de manera majoritària pel PP en les eleccions al Parlament", ha manifestat Sansó, recordant que la llista autonòmica del PP va ser més votada a Manacor que no la candidatura de MÉS per Mallorca.

stats