Part Forana 26/02/2020

El policia Pere Maimó Crespí ja té el seu carrer a l'Arenal de Llucmajor

El vial està situat vora l’IES i el poliesportiu municipal

Ara Balears
1 min
Instant en què es descobreix la placa del vial amb el nom de Pere Maimó.

LlucmajorL’equip de govern municipal de Llucmajor, encapçalat pel batle, Éric Jareño; el os de Policia Local de Llucmajor, amb l'inspector en cap, Sergi Torrandell, al capdavant, i els familiars i amics del policia Pere Maimó Crespí, tristament desaparegut, han participat aquest dimecres en un acte en memòria d’aquest agent mort en acte de servei el 26 de febrer de 2013.

El carrer que ja du el nom de Pere Maimó Crespí és on s’ubica l’IES s’Arenal, el poliesportiu i la piscina municipal, via que actualment no tenia nom i que ara ha rebut el nom de Pere Maimó Crespí "en reconeixement dels mèrits obtinguts en el decurs de la seva trajectòria professional dins el cos policial", ha dit el batle.

En un acte molt emotiu, s’ha destacat la gran professionalitat i qualitat humana del policia desaparegut i després s'ha descobert la placa del vial en memòria seva. "És el primer homenatge, i esperem que el darrer, que es fa a un agent mort en acte de servei a Llucmajor", ha manifestat el batle i regidor de Policia, Éric Jareño.

Pere Maimó Crespí, membre del cos de Policia de Llucmajor, va ser un exemple a seguir pels seus companys. Va morir dia 26 de febrer de 2013 quan acudia a un servei de seguretat pública a Cala Pi, on va patir un accident mortal que va truncar la seva vida i la seva trajectòria professional.

stats