Part Forana 02/09/2020

Felanitx recupera la peixateria municipal després de cinc anys

El contracte que l'empresa adjudicatària ha signat té una durada de 10 anys, amb possibilitat que es pugui prorrogar dos anys més

Ara Balears
2 min
Peixateria de Felanitx, al mercat municipal./ AJUNTAMENT DE FELANITX

PalmaL'Ajuntament de Felanitx recupera cinc anys després el servei de peixateria al mercat municipal. El Consistori ha signat la concessió amb l'empresa adjudicatària Peixateria ca n'Àngela. El lloc de venda està situat just devora el Consistori, a la plaça de la Constitució i el contracte té una durada de 10 anys que es pot prorrogar dos anys més si ambdues parts hi estan d'acord. La seva obertura serà dia 15 de setembre.

El cànon anual del primer any és de 1.167 €. Es tracta d'una xifra reduïda al 50 per cent per la inversió que l'empresa ha hagut de fer a les instal·lacions per adequar-la, uns 15.000 euros. El regidor de Mercat, Xisco Duarte, ha manifestat que "una de les apostes de l'Ajuntament era abaixar el cànon per afavorir que el mercat continuï amb la seva bona activitat i servei cap a la ciutadania, ja que és un mercat que fa 84 anys que està obert. Aconseguir la paradeta de servei de peixateria és molt important, ja que era un servei que feia falta al mercat municipal i és una manera de mantenir-lo viu".

Dins el pla 'Re-acciona Felanitx', elaborat pels efectes del covid, l'equip de govern municipal, amb el suport de tots els partits que formen l'Ajuntament, es va comprometre a condonar el cànon anual a totes les parades que de manera permanent han estat obertes durant l'estat d'alarma.

L'empresa adjudicatària, Peixateria ca n'Àngela, fa 15 anys que es dedica a la professió. Peixaters de família, coneguts a Felanitx, recuperen un servei que feia cinc anys que no es trobava al mercat municipal. El lloc de venda estarà oberta de dimarts a diumenge entre les 8.30 i les 13.30 h i s'hi podrà trobar peix fresc mallorquí, a més d'altres espècies de la Península.

stats