Part Forana 09/07/2013

Les obres del túnel de Sóller acabaran avui vespre

Ara Balears
1 min
Operaris treballant al túnel de Sóller

PalmaLa Direcció Insular de Carreteres del Consell de Mallorca informa que els treballs iniciats diumenge passat al túnel de Sóller per reparar un despreniment conclouran avui vespre. La concessionària Túnel de Sóller ha informat que les tasques acabaran abans del temps previst, per la qual cosa no caldrà tancar el túnel al trànsit les nits dels dies 10 i 11 com havia autoritzat Carreteres.

Aquests dies, s’ha treballat per sanejar la zona on es va localitzar el despreniment al lateral dret, al Punt Quilomètric 1,950, en sentit Sóller, s’ha executat una primera capa de formigó projectat a la zona afectada per regularitzar la superfície i fixar el material, i posteriorment , amb la corresponent malla metàl·lica, s’ha realitzat una segona capa de formigó projectat.

Per motius de seguretat, la concessionària Túnel de Sóller va demanar a Carreteres una autorització urgent per tancar el pas subterrani en tot dos sentits un màxim de cinc nits, però les obres acabaran abans.

El treballs s’han dut a terme entre les 23 hores i les 6 del matí següent, però hi ha hagut algun dia que ha obert a les 5 de la matinada, informa el Consell de Mallorca.

Mentre han durat les obres, els conductors han tengut com alternativa la carretera del coll de Sóller.

stats