Part Forana 25/05/2022

Manacor desvia el trànsit de la via Majòrica per obres a partir de divendres

El termini d'execució és de vuit mesos

ARA Balears
1 min
Mapa del desviament

PalmaL'Ajuntament de Manacor desviarà el trànsit de la via Majòrica a partir de divendres,a causa de les obres de reforma i embelliment d'aquest carrer, informa el Consistori en una nota. En concret, es derivarà cap a la ronda de Felanitx, que serà de doble sentit en alguns trams mentre durin les obres. El pressupost destinat a aquestes obres és d'1.910.606,94 euros i el termini d'execució és de vuit mesos.

Les persones residents a la via Majòrica podran accedir-hi pel carrer de Bonany, la via de Josep Quadrado i la de mossèn Mateu Galmés. El carrer de Pedro Riche i el de Miquel Llabres també tendran dos sentits de circulació.

Cal recordar que les obres de reforma començaren el passat mes d'abril i que se centren a resoldre problemes d'infraestructura en matèria de drenatge i clavegueram. L'actuació més intensa se centra en la cruïlla de la via Majòrica amb la ronda de Felanitx, on es crearà una rotonda d'organització de la circulació. La resta de l'obra és una actuació encaminada a embellir i organitzar l'espai, per això es retiraran i soterraran xarxes aèries i es millorarà el paviment.

stats