Part Forana 28/04/2022

L'Hospital de Manacor compleix 25 anys

El batle ha agraït a tot el personal la feina que s'ha fet durant aquests anys i el "compromís amb el servei públic"

ARA Balears
1 min
El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha assistit a l'actuació musical aquest dijous, en motiu del 25è aniversari del centre hospitalari.

PalmaL'Hospital de Manacor compleix 25 anys. El centre, que es va posar en marxa el 28 d'abril del 1997 després d'anys de reivindicacions, celebra aquest dijous el 25è aniversari. El batle de Manacor, Miquel Oliver, ha agraït a la gerent de l'hospital, Catalina Vadell, i a tot el personal que hi ha fet feina al llarg d'aquests anys el seu "compromís amb el servei públic".

"El 25è aniversari arriba després de dos anys d'un intens desgast en què l'Hospital de Manacor ha estat a l'altura de les circumstàncies. L'actiu més important que té és la gent que hi fa feina", ha manifestat el batle.

Segons ha subratllat l'Ajuntament en un comunicat, l'Hospital de Manacor "és possible gràcies a la mobilització popular de la comarca del Llevant, que n'exigí la construcció durant els anys 90 per donar un servei imprescindible als municipis que en formen part". El centre hospitalari obrí les portes per donar servei a una població estimada de 108.500 persones que avui s'ha incrementat en una xifra estimada de prop de 140.000 persones, ha apuntat el Consistori.

"Aquest aniversari arriba a les portes de l'inici d'una ampliació més que necessària que esperam que comenci aviat", ha conclòs Oliver, en referència a les obres d'ampliació, que la Conselleria de Salut ja ha adjudicat per 76,2 milions d'euros.

stats