Aparcament
Part Forana 11/07/2022

L'Ajuntament de Felanitx compra la finca El Cos per fer-hi aparcaments

El solar, situat a l'entrada del poble, té una superfície aproximada de 17.000 m2

ARA Balears
1 min
Solar El Cos a l'entrada de Felanitx

PalmaL'Ajuntament de Felanitx adquirirà el solar de l'entrada del municipi, conegut com El Cos, per 270.000 euros. La superfície del terreny és de 17.000 m2, i gairebé 5.200 m2 s'utilitzaran com a zona d'aparcament. La finca es divideix en dos terrenys a sòl rústic. El Consistori espera que aquests aparcaments pacifiquin el trànsit interior del poble i facilitin l'accés a les persones que vulguin visitar-lo.

L'operació de compra es farà aquest dilluns a la sessió plenària del mes de juliol, a partir d'una expropiació forçosa que costarà 270.000 euros i que s'ha acordat amb els propietaris de la parcel·la.

El batle de Felanitx, Jaume Monserrat, ha dit que és un solar que l'equip "feia temps que volia adquirir". Pel que fa a la resta de la finca, l'equip de govern estudiarà què hi pot fer. La primera tasca, però, és la neteja.

Segons el comunicat que ha enviat l'equip de govern del municipi, "el projecte futur es podria emmarcar en un circuit biosaludable connectat amb la natura prop de l'hospital de llarga estada, zona esportiva i amb un accés molt ràpid al municipi".

stats