Part Forana 13/11/2019

Inca enceta el Dijous Bo mirant el cel

La presència de públic pot minvar si es compleixen les prediccions de pluja

Ara Balears
1 min
Tall de la cinta a la plaça del Bestiar per donar el sus a l'inici del Dijous Bo.

IncaLa plaça del Bestiar ha acollit aquest dimecres horabaixa l'inici del Dijous Bo amb el tradicional tall de cinta a càrrec del batle, Virgilio Moreno, que ha estat acompanyat per la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, i la majoria de membres del Consistori.

Molts han estat els que han mirat el cel ennigulat i amenaçador, davant la previsió que el Dijous Bo d'enguany arribi banyat. Si esdevé un dia plujós, la presència de públic minvarà.

La fira de la fires arranca amb el Dimecres Bo, un tast de la gran exposició en què es convertirà Inca demà i que explosiona aquesta nit amb els cellers plens de comensals. Per a aquest dimecres vespre i la jornada de demà, SFM ha ampliat les seves freqüències de connexió entre Palma, sa Pobla i Manacor, per fer front a l'habitual increment d'usuaris.

Tot està preparat tant pel que fa a la seguretat ciutadana, amb un ampli dispositiu policial, com també d'acollida als milers de visitants que cada any gaudeixen del gran aparador comercial i industrial en què es converteix la capital del Raiguer, amb centenars de paradetes de tot tipus i diversos quilòmetres d'exposició.

L'Ajuntament recomana als visitants que hi vagin en vehicle particular que estacionin en els espais habilitats, tenint en compte l'aglomeració de trànsit que té lloc especialment durant les primeres hores del matí i el migdia.

Divendres festiu

Cal recordar que enguany divendres serà festiu a Inca. Per aquest motiu s’allarguen les activitats durant tota la jornada del Dijous Bo, en què s'espera més moviment durant l'horabaixa, atès que comerços i restaurants tancaran més tard.

stats