Part Forana 21/11/2019

Inca s'ofereix com a seu de la Cambra de Comerç de Mallorca a la Part Forana

L'Ajuntament acull la primera reunió dirigida a estudiar la candidatura de la capital del Raiguer

Ara Balears
2 min
Reunió entre representants de la Cambra de Comerç i Ajuntament d'Inca.

IncaEl batle d’Inca, Virgilio Moreno, s’ha reunit aquest dijous amb el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, Antoni Mercant, per definir possibles línies de coordinació i cooperació entre les diferents àrees de la Cambra i l'Ajuntament. A la reunió hi han assistit també la responsable de Formació de la Cambra de Comerç de Mallorca, Cristina Julià; el regidor de Comerç i Turisme, Miguel Ángel Cortés, i la regidora d’Innovació i Empresa, María José Fernández.

Durant la reunió, s’ha tractat la possibilitat que Inca sigui una de les noves seus de la Cambra de Comerç, arran de les intencions d’ampliar els seus serveis a la Part Forana i donar un nou impuls a l’entitat. "Des de l’Ajuntament ens oferim perquè Inca sigui una de les seus de la Cambra de Comerç a la Part Forana i poder apropar tots els serveis que ofereix la Cambra a les empreses d’Inca i tota la comarca", ha proposat el batle Virgilio Moreno.

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç, Antoni Mercant, ha recalcat que "quan vàrem decidir que la Cambra volia estendre els seus serveis a la Part Forana, tot d’una vàrem pensar en Inca perquè és una ciutat que creix amb un teixit empresarial viu".

Col·laboració entre administracions

Després d’aquesta primera trobada, el següent pas és definir els mecanismes de col·laboració entre la Cambra de Comerç i l’Ajuntament d’Inca. En aquest procés, s’hi involucrarà també el Consell de Mallorca i el Govern de les Illes Balears per poder treballar tots plegats i poder establir conjuntament un acord que faci possible la instal·lació d’una seu de la Cambra de Comerç de Mallorca a la capital del Raiguer.

stats