Part Forana 11/04/2022

Inca aposta per la gastronomia local com a atractiu turístic

L'objectiu és donar a conèixer els restaurants, cellers de vins i hotels del municipi a través d'un vídeo

ARA Balears
1 min
El Dijous Bo a Inca /ISAAC BUJ

PalmaL'Ajuntament d'Inca promou la gastronomia local del municipi a través d'un vídeo que s'utilitzarà per fer una campanya publicitària a les televisions locals. També ha instal·lat senyals indicatius per donar a conèixer la vintena de restaurants, cellers de vins i hotels d'Inca. Al mateix temps, ha col·locat cartells a les entrades del municipi amb la imatge i lema 'Inca, un centre comercial a cel obert', apunta el Consistori en una nota.

"La gastronomia inquera i els seus restaurants tan emblemàtics són un dels trets diferencials d'Inca. Per aquest motiu, hem considerat adient dur a terme aquestes accions promocionals i posar en valor la restauració inquera, ja coneguda arran de les Illes Balears", assenyala el regidor de Turisme, Miguel Ángel Cortés.

La campanya posa l'accent en el fet que Inca és una localitat on passen petites coses que fan que aquest lloc sigui especial i, d'altra banda, es destaca també que la capital del Raiguer és bressol de petites joies de la gastronomia. En definitiva, Inca és un lloc fet de petites coses, però que juntes formen quelcom molt gran, com així es destaca en el material promocional.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el projecte de promoció que l'Ajuntament està desenvolupant durant els darrers anys per posicionar Inca com a destinació turística. De fet, l'any passat es va llançar una nova plana web  i es varen dur a terme accions promocionar amb influencers. El Consistori preveu publicar durant els pròxims mesos una nova sèrie de vídeos promocionals protagonitzats per reconeguts personatges de les Illes Balears. 

stats