Economia 28/05/2021

Inca es promociona com a destí turístic amb el blog trip #Somdemallorca

Hi han participat 12 bloguers i influencers de viatges

ARA Balears
1 min
Bloguers i influencers durant la visita al mercat setmanal del dijous.

IncaInca ha arrancat aquest dijous amb el blog trip #Somdemallorca per promocionar el municipi com a destí turístic. És la primera vegada que a la capital del Raiguer se celebren aquestes jornades, en les quals hi han participat 12 bloguers i influenciadors de viatges. L'objectiu és donar a conèixer les múltiples experiències que es poden viure, informa el consistori en una nota.

"Inca és un municipi amb un gran potencial turístic, que volem anar impulsant. Aquesta actuació ens permetrà mostrar els racons més emblemàtics de la ciutat i més desconeguts, així com promocionar el nostre patrimoni històric i cultural, la gastronomia i els comerços de proximitat", destaca el batle d'Inca, Virgilio Moreno. Per la seva part, el regidor de Turisme i promoció d'Inca, Miguel Ángel Cortés, explica que els blog trips "són ideals per promocionar de manera original i diferent un destí i posicionar-lo. Inca és una ciutat perfecta per a tots aquells turistes que cerquen l'autenticitat i volen conèixer la forma de vida mediterrània tradicional".

El mercat setmanal del dijous ha estat el protagonista d'aquesta primera jornada, del que han gaudit els influenciadors i bloguers participants en aquest blog trip. També han visitat el taller artesà de Francisca Truyol i l'hotel 'Can Guixe', que acaba d'obrir les portes. El dia acabarà amb una experiència culinària en el restaurant del xef Joan Marc.

Aquest blog trip continuarà els dies 5 i 6 de juny amb més activitats, tallers i rutes. L'esdeveniment es pot seguir per xarxes socials, sobretot a través d'Instagram i Twitter, amb les etiquetes #mallorcasafetourism i #visitinca.

stats