Part Forana 27/01/2022

Un hivern musical a Manacor i Portocristo

El municipi enceta la tercera edició del cicle Concerts d'Hivern amb sis espectacles de música clàssica

ARA Balears
1 min
Cicle d'Hivern 2022 Manacor

La tercera edició dels Concerts d'Hivern 2022 arriba amb sis concerts, quatre a Manacor i dos a Portocristo. El concert més destacat del cicle serà el de Les Quatre Estacions de Vivaldi, sota la direcció d'Olivier Charlier, violinista de fama mundial i professor del Conservatori Superior de París, amb l'Orquestra de Cambra de Mallorca.

En el concert inaugural, els pianistes Magí Garcias i Diego Hervalejo presentaran el seu projecte Refractio, en el qual mantenen un diàleg entre la música clàssica i la improvisació jazzística a partir d'obres de Frederic Montpou. Hi haurà també un quartet de cordes encapçalat per Nina Heidenreich, qui ha estat violí principal de la secció de violins segons de l'Orquestra Simfònica de Madrid, de la Filharmònica de Qatar i concertino de l'Orquestra Metropolitana de Lisboa.

També hi participen artistes locals, com el pianista Andreu Riera, manacorí de reconegut prestigi, i el tenor Antoni Lliteres, que oferiran un repertori d'òpera i sarsuela.

Els dos concerts de Portocristo que s'han programat són amb dos quartets. El primer, amb una formació poc comuna de quatre saxos, Duna Quartet, que oferirà peces de Piazzolla, Gerswin, Iturralde i Albéniz. El cicle finalitzarà amb l'actuació d'un jove conjunt de cordes, DaBraccio Quartet, que interpretarà un repertori molt original que inclou obres primerenques de grans autors com Dvořák, Britten i Villa-Lobos. Cal tenir en compte que les entrades es poden adquirir a la web En Viu Manacor.

stats