Part Forana 18/03/2022

El Govern reformarà el CEIP Joan Mas de Pollença aquest estiu

L'Ajuntament ha de cercar un espai alternatiu per fer el campus Rudy Fernández

1 min
Ajuntament de Pollença.

PollençaEl Govern reformarà el CEIP Joan Mas de Pollença aquest estiu. Es preveu que les obres comencin el mes de juliol i es podrien allargar fins al mes de setembre. Tradicionalment, l'Ajuntament pollencí feia el campus Rudy Fenández al pavelló d'aquest centre durant el mes de juliol, però ara haurà de cercar un espai alternatiu, segons ha explicat el batle de Pollença, Tomeu Cifre, a l'ARA Balears.

Aquesta reforma és una reivindicació històrica del consistori. "Fa anys que reclamam que es refaci el paviment del CEIP Joan Mas. Ens ha sorprès gratament la notícia de les obres, però ens hauria agradat saber-ho amb temps per poder organitzar-nos millor i tenir més marge per cercar un espai alternatiu per al campus", explica Cifre.

Com cada any, el Consistori ha demanat permís per fer el campus, però enguany s'han trobat amb la negativa de la Conselleria d'Educació a través d'un escrit i "ens hauria agradat assabentar-nos-en de primera mà, per part del conseller, ja que també es pollencí", afegeix.

Les obres que s'executaran serviran per substituir el paviment de les aules i reformar els banys per aconseguir-ne un d'adaptat. "Encara no hem vist cap projecte, però confiam en la bona fe del conseller", ha dit Cifre.

stats