Part Forana 28/04/2021

Felanitx celebrarà les festes de s'Horta a mitjan maig

Començaran dia 15 de maig i acabaran el 6 de juny

ARA Balears
1 min
Festes de s'Horta del 2019.

FelantixFelanitx celebrarà les festes patronals de s'Horta a partir del 15 de maig i duraran fins al 6 de juny, segons informa el consistori en una nota. "Fa un any que arrossegam unes restriccions complicades, creim que a poc a poc i complint amb la normativa covid podem recuperar les tradicionals festes del municipi. L'objectiu és que la gent comenci a sortir i que se sentin segurs, per això hi haurà diferents espais on es duran a terme aquestes activitats", explica el regidor de festes de l'Ajuntament de Felanitx, Pedro Acosta. Tot i això, recorda que aquests actes només se celebraran "en cas que no hi hagi increments de contagis i mesures més restrictives per part del Govern".

En concret, les festes començaran amb el pregó, que enguany farà Francesc Manresa Barceló, nascut a s'Horta, vinculat al turisme i aficionat a l'esport i al món del motor. Després d'aquest acte se celebrarà el concert tribut 'La década prodigiosa' en el pati de l'escola Reina Sofia.

L'Ajuntament de Felanitx ha organitzat la fira de cara al 23 de maig, en què es preveu que hi hagi una exposició de motos i cotxes i espais infantils. Durant les dues setmanes de festa també hi haurà una diada de pesca, teatre, espectacles infantils i l'anada a Cala sa Nau en carro, entre altres activitats.

stats