Part Forana 06/03/2018

12 empreses de Manacor aconsegueixen el segell de qualitat turística

Cinc restaurants, dos blocs d'apartaments, dos agroturismes i tres platges ja tenen la certificació SICTED

Ara Balears
2 min
Represetants polítics i de les empreses després de rebre el certificat SICTED.

ManacorEl Departament de Turisme de l'Ajuntament de Manacor ha entregat aquest dimarts dotze nous distintius del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinació (SICTED) a les empreses del sector turístic i de serveis que s'han adherit a aquest sistema de certificació de qualitat.

A l'acte de lliurament hi ha assistit la batlessa de Manacor, Catalina Riera; la regidora de Turisme i Cultura, Antònia Llodrà; el delegat territorial de Portocristo, Cala Anguila, Cala Mendia i s'Estany d'en Mas, Joan Gomila; el tècnic de Qualitat Turística de l'Agència de Turisme de les Illes Balears, Xisco Bauçà, a més dels responsables dels negocis distingits amb el certificat SICTED.

"Tenim un potencial turístic immens i iniciatives com aquesta demostren que si feim feina tots junts per millorar les nostres zones d'interès turístic el resultat serà bo per als que ens visiten, però sobretot per a la ciutadania", ha declarat la batlessa, Catalina Riera.

Les noves empreses que des d'ara podran lluir el distintiu SICTED de qualitat turística al municipi de Manacor són els restaurants Vora Mar, Sa Pedra, Arcos Playa, Vela Beach Club, Sol Romántica; a més dels apartaments Arcos Playa i Sol Romántica; els agroturismes Es Mayolet i Sa Gruta Vella, i les tres platges del municipi que gestiona l'empresa Matambrito.

Assessorament continu

El SICTED és un projecte d'optimització de la qualitat turística que té la finalitat de millorar l'experiència i la satisfacció del turista que visita una destinació. "És una oportunitat per als empresaris que volen millorar contínuament la seva oferta; nosaltres els assessoram en tot moment i anam una passa per davant dels inspectors públics per resoldre dubtes sobre nova legislació o per detectar i resoldre possibles mancances", ha subratllat el tècnic de Qualitat Turística de l'Agència de Turisme de les Illes Balears, Xisco Bauçà.

"El SICTED és una bona opció perquè, a banda de complir el que exigeix la llei, ofereix als empresaris meses de qualitat per coordinar actuacions i canalitzar demandes", ha afegit la regidora de Turisme, Antònia Llodrà.

stats