Serveis
Part Forana 31/08/2023

Deià restableix el subministrament d'aigua, després d'un mes de restriccions

L'Ajuntament alerta que hi pot haver taps de calç en els trams privats de les canonades, mentre que la xarxa pública ja s'ha revisat

1 min
Una aixeta d'agua

PalmaTotes les zones de Deià tornen a tenir aigua de la xarxa, després que la pluja del cap de setmana passat hagi fet revenir la font del Molí i hagi permès restablir el servei que s'havia suspès per la sequera, la qual ha tingut sis zones urbanes del municipi sense aigua durant un mes. L'Ajuntament ha explicat que durant aquesta setmana s'han anat obrint totes les zones i assegurant l'absència de taps de calç que puguin afectar les canonades.

No obstant això, ha alertat que si qualcú no rep aigua és possible que la calcificació s'hagi produït en el seu tram de canonada o en el comptador. En aquest cas, els usuaris s'han de posar en contacte amb l'empresa GESBA, segons ha explicat el batle, Lluís Apesteguia, en un comunicat. Així, a partir d'aquest dijous el subministrament ja és constant pertot. Ara bé, hi pot haver baixa pressió en alguns casos per l'alta demanda, a causa de les cisternes buides, però serà puntual.

Apesteguia ha aprofitat per "lamentar profundament els inconvenients que aquestes setmanes heu patit molts de veïns del poble". A més, ha anunciat que treballaran "perquè no es tornin a produir talls, així com vàrem aconseguir estar quatre anys sense aquesta situació".

stats