Urbanisme
Part Forana 29/08/2022

L'Ajuntament d'Andratx investiga una constructora per talar arbres i obrir un camí a una zona verda

L'Ajuntament municipal ha precintat cautelarment l'espai i estudia denunciar l'empresa responsable

1 min
La zona precintada cautelarment per l'Ajuntament d'Andratx

PalmaL'Ajuntament d'Andratx ha informat que s'han vist obligats a precintar cautelarment un espai verd del municipi després que una constructora hagi destrossat una zona de l'espai natural per accedir a la part de darrere del solar on feien les obres i guardar-hi els materials que fan servir. La constructora ha talat diversos arbres de la zona per fer-hi un camí, han obert una pista forestal i han acumulat diversos materials de l'obra a la zona protegida.

Segons ha avançat IB3 i ha confirmat el Consistori a l'ARA Balears, a hores d'ara la Policia Local està duent a terme una investigació per aclarir els fets i l'Ajuntament d'Andratx no descarta denunciar la constructora davant la Fiscalia.

Zona on la constructora ha talat els abres per poder transportar-hi el material

El Consistori ha explicat que les obres, que s'estan duent a terme al carrer de les Castanyetes, a Cala Llamp, té tots els permisos en regla. A més, han explicat que la constructora hauria d'haver transportat tots els materials amb una grua des del carrer principal, sense envair la zona verda, però que han obert aquest camí per facilitar-hi l'accés sense permís ni tampoc sense comunicar-ho a ningú i destrossant, així, la zona verda del municipi.

L'Ajuntament d'Andratx ha aprofitat el cas per refermar la seva "ferma aposta contra l'urbanisme descontrolat" i ha remarcat que es compromet a continuar vigilant. "Actuarem amb contundència", ha sentenciat a través d'un comunicat.

stats