Part Forana 03/05/2022

El Consell de Mallorca obre el procés d'inscripció dels campaments d’estiu a la Victòria

Els interessats poden apuntar-s'hi des d'aquest dimecres fins al 18 de maig

ARA Balears
1 min
Imatge de les activitats de l'any passat

PalmaEl Servei Insular de Joventut del Consell de Mallorca ha anunciat que aquest dimecres 4 de maig s'obrirà el procés de les preinscripcions a la quarta edició dels campaments d'estiu que organitza a la Victòria (Alcúdia) entre el 26 de juny i el 30 de juliol.

Segons han detallat a través d'un comunicat, les famílies interessades a inscriure els més petits tindran temps des d'aquest dimecres fins al pròxim 18 de maig per apuntar-se telemàticament a la web i la primera setmana de juny se sortejaran les places entre les persones inscrites.

El Consell insular ha detallat que poden inscriure-s'hi tots els menors d'entre 9 i 16 anys (nascuts entre els anys 2006 i 2013) que estiguin empadronats a Mallorca i que enguany s'ofereixen un total de 640 places, un 5% de les quals són per a famílies usuàries de Serveis Socials que obtindran un descompte en el preu, que és de 178,64 euros per a la plaça ordinària. A més, han explicat que cada un dels campaments que es faran a l'alberg de la Victòria aquest estiu té una durada de set dies (sis pernoctacions), de diumenge a dissabte.

Així, el primer campament previst serà del 26 juny al 2 de juliol i a partir d'aquest moment se'n farà un cada setmana fins al 30 de juliol, quan acabaran aquestes activitats.

stats