Part Forana 16/08/2021

El Consell de Mallorca destina més de 80.000 euros als afectats pel cap de fibló de la Serra

La majoria dels ajuts serviran per arreglar terrats, rehabilitar edificis i talar i retirar pins

ARA Balears
1 min
Efectes del Cap de Fibló

BanyalbufarEl Consell de Mallorca destina 80.919,86 euros a ajudes per a particulars i empresaris damnificats pel cap de fibló que va afectar Banyalbufar, Esporles i Valldemossa. Se'n podran beneficiar 19 particulars i una empresa agropecuària. La majoria dels ajuts serviran per arreglar terrats, rehabilitar edificis i talar i retirar pins, segons informa el Consell de Mallorca en una nota.

D'aquesta quantitat, 75.919,86 euros es destinaran a particulars, entitats sense ànim de lucre, comunitats de béns i agrupacions de persones físiques i comunitats de regants. Els 5.000 euros restants seran per a persones jurídiques.

El Consell ha explicat també que han posat personal tècnic al servei dels ajuntaments per comprovar i poder fer seguiment, amb l'objectiu d'agilitzar i escurçar els terminis. Per la seva banda, Territori ha recordat que la institució va obrir una nova línia d'ajudes, dirigida als ajuntaments afectats pel temporal, inclosa en les subvencions especials del Consorci Serra de Tramuntana, que disposa d'un milió d'euros i forma part de Mallorca Reacciona.

stats