Felanitx
Part Forana 01/04/2024

Antoni Mestre substitueix Miquel Caldentey en la coordinació del Bloc per Felanitx

Caldentey deixa la coordinació per motius laborals i de residència

ARA Balears
1 min
El Bloc per Felanitx escull nou coordinador i nova permanent

PalmaEl Bloc per Felanitx va dur a terme dissabte l'XI Assemblea ordinària, en la qual es va escollir el nou coordinador i els nou membres de la comissió permanent del partit, que és l’òrgan de direcció. Així, el coordinador serà a partir d’ara Antoni Mestre Hernández, que treballarà en l'organització entre el grup municipal, format per quatre regidors, i la nova permanent.

Mestre substitueix Miquel Caldentey, que deixa la coordinació per motius laborals i de residència. Amb tot, l’assemblea va agrair a Caldentey els anys de dedicació al partit. La nova comissió permanent estarà formada per nou membres, cinc homes i quatre dones, entre els quals hi ha els quatre regidors. La formació local assegura que enfila així "el nou cicle electoral amb la mirada posada al 2027 i amb l'objectiu clar de millorar els darrers resultats".

En aquest sentit, han explicat que la incorporació de noves persones, sobretot joves, "contribueix que el partit continuï defensant els preceptes de l’ecologisme, el feminisme i la defensa de la llengua pròpia"; "tot enfront de l’actual equip de govern del PP i El Pi a l'Ajuntament de Felanitx, que només executa polítiques d’augment de la despesa i disminució de la gestió eficient", assenyalen.

stats