Part Forana 22/06/2018

L'Ajuntament de Manacor barra l'accés amb vehicle al camí de Cala Varques

Sols podran accedir-hi els propietaris de finques i els cossos de seguretat

M. Barceló
1 min
L'accés a la platja de Cala Varquers només es podrà a fer a peu o anant fins el pinar amb bicicleta.

Manacorl'Ajuntament de Manacor restringirà a partir d’aquest cap de setmana el trànsit de vehicles a motor a la camada que dona accés a la zona de Cala Varques i en especial a la platja verge. Per això ha completat ja la instal·lació d’una barrera a l'entrada del camí principal, que arranca a la carretera de Portocristo i després d'un kilòmetre arriba a la zona de pinar.

Segons ha explicat la batlessa, Catalina Riera, l’objectiu és protegir l’entorn natural de Cala Varques i evitar la massificació que ve patint en els darrers anys, especialment durant la temporada d'estiu.

Precisament, la brigada municipal, ha acabat aquests dies la instal·lació de la barrera. Al camí només hi podran accedir els propietaris o residents i els vehicles dels cossos de seguretat i emergències, i també als banyistes i excursionista que vulguin arribar a peu o amb bicicleta a la platja o altre punt de l'àrea natural d'especial interès (ANEI)

L'Ajuntament ha informat que des de la regidora de Medi Ambient s'està fent feina per tal de localitzar tots els propietaris i fer-els-hi entrega d’una clau de la barrera per poder passar amb el vehicle i accedir al camí.

stats