Part Forana 30/10/2020

L'Ajuntament de Manacor suspèn els actes culturals de caire públic

El Consistori ha aprovat una sèrie de mesures per facilitar el compliment de la normativa de l'àrea perimetral confinada

T. Riera
1 min
Ajuntament de Manacor./ ARXIU

ManacorEl batle de Manacor, Miquel Oliver, ha aprovat aquest divendres un ban municipal en el qual es detallen una sèrie de mesures orientades a facilitar el compliment de la normativa imposada des de la Conselleria de Salut. Entre elles, s'hi troba la suspensió dels actes culturals organitzats des de l'Ajuntament. Des de dimecres a les 00.00 h no es pot entrar o sortir sense motiu justificat de l'àrea perimetral definida per la institució autonòmica.

A partir d'aquest divendres i mentre estigui vigent el decret, l'Ajuntament pren les mesures següents. Els actes culturals promoguts pel Consistori queden suspesos, amb la intenció de ser reprogramats. Això inclou el cicle de concerts 'Manacor amb la Música' que es va presentar fa unes setmanes. També se suspenen les activitats de l'Espai 0-3, una associació sense ànim de lucre que aposta per la formació i el suport a la criança dels més petits. A més, en el mercat dels dilluns, es prohibeix la instal·lació de parades, excepte les d'alimentació i plantes.

Amb relació a la festivitat de Tots Sants, es prohibeixen les activitats de trick or treat de Halloween per evitar els desplaçaments innecessaris d'infants demanant dolços i llepolies de casa en casa. I, finalment, a les competicions esportives que tinguin lloc al nucli de Manacor, només hi podrà assistir públic que resideixi dins la zona perimetral.

Aquest divendres, la pressió a l'Hospital de Manacor s'ha reduït. Dijous eren 18 les persones ingressades a planta i quatre a UCI. Aquest divendres, a planta la xifra baixa fins als 15 positius, mentre que a UCI ja són cinc els ingressats.

stats