Publicitat
Publicitat

El record d'Andratx fa témer el pitjor en un principi d'incendi a Sineu

Una avioneta, tres camions de bombers, dos vehicles de Protecció Civil, la Policia Local de Sineu i uns quants veïns a primera hora de l'horabaixa han apagat un principi d'incendi que s'ha declarat en un bocí de rostoll de davant el cementeri per causes encara desconegudes. El foc s'ha declarat sobre les 13:00 hores, i mitja hora després ja havia estat extingit.

"S'ha cremat brutor, principalment", ha explicat a Díngola l'oficial de la Policia Local, Julià Munar. Però ha recalcat que "hi havia por per si el foc arribava cap al pinar de devora" (es refereix al pinar on hi havia l'antic Paintball).

Es veu que les dotacions de bombers hi han acudit molt aviat, amb molta d'urgència. De fet, als déu minuts de la primera cridada d'un veí, dos camions ja eren al lloc de l'incendi. Qualsevol petit foc ara es viu amb molta psicosi per part dels cossos de seguretat i emergències, tenint en compte el succeït aquests dies passats amb el foc d'Andratx, el pitjor desastre natural de Mallorca en tota la història, que ha calcinat dues mil hectàrees.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 24/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF