Publicitat
Publicitat

Montuïri celebra el Dia del Puig amb Antònia Garcías com a batlessa

Centenars de persones participen avui de la jornada festiva i de pancaritat

Els pancaritats continuen fent-se avui a molts pobles de Mallorca. Entre ells, Montuïri, on se celebra el Dia del Puig i s'escull un veí que durant aquest dimarts exercirà com a batle del dia. A les 9.00 hores, el batle electe de la vila, Jaume Bauçà, ha lliurat la vara a la batlessa del Dia del Puig d'enguany, Antònia Garcías Pocoví.

Posteriorment, la Banda de Música de Montuïri ha encapçalat la marxa fins al cim del puig de Sant Miquel, on es du a terme el pancaritat. A dalt, la comitiva ha estat rebuda pels xeremiers de Montuïri. Entre els polítics que han pujat a peu al puig hi eren l'eurodiputada del PP balear Rosa Estaràs, el secretari general del PP balear, Miquel Vidal, i el president del PP de Mallorca, Jeroni Salom.

Durant aquesta jornada de pancaritats, a Montuïri també té lloc la final del 19è Campionat de Joc de la Tella, la missa a l'oratori de la Mare de Déu de la Bona Pau, boleros a càrrec de la Banda de Música de Montuïri i un concert de rock, enguany amb el grup Indigests al cafè Cent80.

Etiquetes

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT

EDICIÓ PAPER 18/03/2018

Consultar aquesta edició en PDF