MOSTRA D’ARTS PLÀSTIQUES

Algaid’art obre la creativitat als espais públics i privats

Les exposicions s’inauguren a les set de l’horabaixa

Nombrosos espais públics i privats del nucli urbà d’Algaida s’ompliran avui amb una mostra interessant i variada d’arts plàstiques a partir de les 19.00 hores, en el marc de la primera festa de l’art organitzada per l’Ajuntament i que s’ha batiat com a Algaid’art.

La Casa de la Vila, el Casal Pere Capellà, el Casal de Música, la Rectoria i diversos espais privats, com per exemple alguns comerços i cases particulars, així com les places, estaran oberts per gaudir de les diferents expressions artístiques que duen a aquesta mostra un total de 50 artistes, alguns d’ells locals i d’altres arribats des de diversos municipis de Mallorca i també d’Eivissa.

Artistes del municipi i d’altres indrets exposaran els treballs en les diferents vessants: pintura, escultura, fotografia, artesania, etcètera. Paral·lelament, també es podrà gaudir d’interpretacions musicals que animaran la festa, amb l’actuació de s’Arrual Jazz Mort i d’altres activitats, així com de la gastronomia algaidina, ja que els bars i restaurants se sumaran a aquesta nit de l’art amb menús i tasts especialitzats, per tal que la mostra tingui exquisiteses gastronòmiques amb regust casolà.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcias, agraí “la col·laboració de tota la gent d’Algaida que s’ha engrescat amb aquesta primera nit de l’art”. També en destacà “les dones del curset de brodats de la gent gran, que han participat teixint el poble, és a dir, vestint els troncs dels arbres de la plaça”.

Garcias també agraí “als artistes algaidins que, des del primer moment que els convocàrem a la reunió informativa, s’emocionassin i aportassin idees perquè aquesta primera manifestació artística al poble d’Algaida fos tot un èxit”. A la vegada, també destacà que “la nit de l’art té com a objectiu principal que tots els ciutadans del municipi puguin gaudir-ne, des dels més joves fins als més majors” I afegí que “no és només una cosa dels entesos o de les elits, sinó que és a l’abast de tothom a qui pugui interessar-li l’art i la cultura”.