22/12/2023

Victòria abans d’anar al Bernabéu

2 min

El pròxim rival del Mallorca, a la lliga, li ha fet un favor a l’equip de Javier Aguirre. El Madrid ha guanyat a Vitória i deixa l’Alabès per davall els mallorquinistes a la classificació i afegint un altre equip al paquet que lluitaran per mantenir la categoria. Són detalls que serviran per fer front al pròxim partit del Mallorca davant el líder, dia tres de gener. Ja serà l’any nou, hauran passat les vacances de Nadal i els mallorquinistes aniran a Madrid amb una altra cara i amb una victòria, la tercera, que ha servit per tranquil·litzar l’ambient, l’afició i la plantilla.

Davant l’Osasuna, l’entrenador del Mallorca ha retocat un poc l’equip i ha deixat a la banqueta, d’inici, el fitxatge més car del club. Sergi Darder s’ha passat més d’una hora assegut devora el seu amic i paisà, Abdon Prats, i tots dos han entrat quan el marcador ja assenyalava un clar tres a un. L’absència de Darder a l’equip inicial ha cridat un poc l’atenció, passant per davant del mallorquí homes com Antoni Sánchez o Manu Morlanes. La realitat, però, ha estat que Sánchez ha fet un bon partit, amb una despesa física molt notable. El mateix podem dir de Morlanes, substitut de Darder al centre del camp, que no havia estat titular fins avui. Aguirre s’ha exposat molt però la jugada li ha sortit a favor gràcies a l’aportació dels centrals. Tant Nastasic com Raillo han fet un bon partit i els seus gols han significat la tercera victòria de la temporada, segona consecutiva a Son Moix, a més del sumat per Dani Rodríguez que ha significat els dos a un i capgirar el resultat. Els dos gols d’Osasuna, un de falta, i l’altre a les acaballes, gairebé podríem qualificar-los d’anecdòtics. La defensa mallorquinista ha cedit poques oportunitats i ens ha recordat la de la temporada passada, errades puntuals al marge.

El Mallorca ha estat mereixedor de la victòria, ha exposat més que l’Osasuna i sense fer el partit de l’any s’ha imposat clarament a les dues àrees, amb alguna oportunitat clara. L’equip arriba als devuit punts abans de tancar la primera volta i deixa a cinc la zona de descens. Sense fer un futbol que enamori, és la millor notícia per tancar l’any, anar-se'n de vacances i recuperar forces.   

stats