01/11/2023

Tràmit resolt amb golejada

2 min

No sempre és fàcil marcar quatre gols, encara que sigui davant un equip de categoria inferior. El Mallorca ha sabut resoldre el primer compromís de la Copa amb una golejada a càrrec d’Abdon Prats, que n’ha fet tres, i del seu company Larin. Aquest podria ser el detall més destacat: el primer gol del canadenc amb la camiseta del Mallorca, encara que hagi estat davant un equip d’aficionats cinc categories per sota dels mallorquinistes. A més a més, Larin ha tocat una pilota perquè Prats pogués marcar el primer dels tres gols que ha fet. Ara falta saber si Larin tendrà continuïtat, per exemple, dissabte davant el Betis.

L’equip gallec del Boiro, format per jugadors que no tenen el futbol com a professió, sinó que són forners, fusters, venedors, estudiants..., no ha estat rival per al Mallorca, que sempre ha tengut el partit controlat. L’entrenador Javier Aguirre ha disposat un onze ple de novetats, amb presència de jugadors del filial i de futbolistes que solen veure els partits des de la banqueta cada jornada. Començant per la porteria, on ha aparegut Dominic Greif, i acabant per la davantera, on per primera vegada també ha estat titular el mallorquí Xavi Llabrés, que ha completat tot el partit. El tècnic mexicà també ha fet moltes rotacions a la segona part. Han tengut minuts Pablo Maffeo, que segurament tornarà a la banda dreta, i han jugat tots els del filial que han viatjat.

No qualificarem el partit de Boiro com un entrenament, però s’hi ha assemblat molt. Han estat quatre gols i haurien pogut ser més. El Mallorca ha encarat el compromís amb seriositat, cosa que és exigible. En tot cas, és un bon resultat i que hauria de tenir continuïtat a la lliga, que és el que realment interessa. Veurem la resposta de l’equip dissabte al Benito Villamarín davant l’equip de Maurizio Pellegrini. El Betis es troba en un bon moment i amb un jugador diferencial, que tothom coneix com a Isco. Serà a les 16.15 hores.  

Periodista
stats