10/05/2024

L’ARA Balears et necessita

2 min

Aquests dies hem vist com les Balears han dit un ‘Sí a la llengua’ grandiós amb el Correllengua, que ha duit la flama per totes les Illes i amb la concentració a la plaça Major de Palma, tan multitudinària que va vessar. Tots els que hi érem sabem que el català ens necessita i hi responem. Les llengües només ens necessiten quan pateixen atacs, menyspreu i greuges comparatius; la resta del temps, en situacions de normalitat lingüística, som nosaltres els que les necessitam. Ho sabem i sortim al carrer perquè li agraïm allò que ens dona i ens permet fer. I per defensar-la, estam al seu costat.

A l’ARA Balears també us necessitam, per motius que tenen molt a veure amb els mals que afligeixen el català a les Illes: retallades en les subvencions a mitjans en llengua pròpia i en la inversió publicitària pública, una font d’ingressos que mai no ha condicionat la nostra independència però que ens ha permès sobreviure i fer la nostra tasca informativa. L’ARABalears va néixer, precisament, perquè tots els que estimam la nostra llengua ens hi puguem informar dels grans temes que afecten les Illes i la resta del món. Pretenem una normalitat. Des de fa 11 anys, a l’ARA Balears lluitam en català i també pel català. Davant els atacs a la llengua i als drets lingüístics, però també davant les manifestacions d’amor com la d’aquesta Diada per la Llengua, hi hem estat sempre i hi serem mentre puguem ser-hi.

 Ara, el català ens necessita a tots i l’ARA Balears et necessita a tu. I per això t’anim a subscriure-t’hi o que convidis els teus amics a fer-ho. Et necessitam per continuar fent periodisme rigorós, pensat i escrit en català, i fer-lo cada dia millor. Perquè, n’estam convençuts, el silenci no és una opció.

stats