Opinió 17/11/2019

Primer empat a l’Estadi Balear

2 min

PalmaEn la millor entrada de la temporada, gràcies que hi han instal·lat una graderia més i que el rival era qui era, a l’Estadi Balear hem vist el primer empat de l’Atlètic Balears. Els primers punts que s’escapen del camp mig reformat –encara queda molta feina perquè hi estigui del tot- no volen dir que l’equip no hagi jugat i lluitat com ho ha fet des de principi de temporada. Els homes de Mandiola tenen un segell especial i aquest diumenge han hagut de retocar l’alineació a causa de baixes importants, com han estat les de Vallori i Villapalos, dos jugadors imprescindibles de l’esquema de l’entrenador basc.

El Reial Madrid-Castella ha deixat una bona impressió i, després de tres derrotes consecutives, ha sabut mantenir la serenitat per jugar davant el gairebé intocable líder. El partit de la matinal ha estat entretingut i només els detalls o qualque errada han pogut desequilibrar el resultat. Amb l’empat a 1 han arribat als minuts d’afegit i ha estat just quan s’ha produït el 'detall': un clar penal a Peris -un dels millors, juntament amb Ortiz- ha passat per alt a l’àrbitre, que segurament es deu haver pensat que ja n’havia assenyalat un a la primera part a favor dels locals i que no era qüestió de fer enfadar el famós i popular entrenador dels visitants, Raúl González Blanco, l’etern capità del Reial Madrid i de la selecció espanyola.

No cal dir que Raúl ha estat més anomenat i seguit per les càmeres que qualsevol jugador. Els equips ja eren a les dutxes i l’exfutbolista encara firmava autògrafs. En qualsevol cas, el seu equip s’ha enduit un punt del camp del líder i això sempre és bo per al currículum. És el segon empat consecutiu de l’Atlètic Balears i davant equips madrilenys, una petita ensopegada que no taca la magnífica temporada que ha fet fins ara el conjunt palmesà.

Victòries eivissenques

La jornada a la Segona B ha estat molt positiva per als equips eivissencs, amb una victòria perhom. La UD Ibiza-Eivissa s’ha imposat per 1 a 0 al Getafe B a Can Misses i la Penya Esportiva ha guanyat per 1 a 2 al camp del San Sebastián de Los Reyes. Després d’haver disputat tretze jornades, els tres equips illencs ocupen places de promoció d’ascens.

stats