PÍNDOLA LEGAL

Signa aquí a la pantalla...

Ja és habitual estampar la signatura en pantalles quan compres en grans magatzems o quan ens lliuren algun paquet. Quan signàvem damunt paper érem sovint prou imprudents per no revisar tots els fulls dels documents que ens posaven davant entitats financeres, assegurances o serveis de telefonia. Com a mínim sabíem que entre tants de fulls ens estaven colant alguna cosa i si no ho llegíem havíem d’assumir les conseqüències. Ara el perill és doble. Estic veient casos de contractació d’alarmes on el contracte se signa mitjançant una pantalla i el consumidor està assumint una permanència exagerada i un finançament extern, sense saber-ho i sense tenir la més mínima informació. Ara ni veiem el paper, ens sembla tot supermodern, però quan poses la teva signatura a la tablet estàs consentint en les clàusules d’aquest document pdf que s’adjunten i que tu no veus...

La signatura digitalitzada amb el software correcte és perfectament vàlida i quan vulguis cancel·lar un contracte i et trobis que et carreguen penalitzacions o quotes financeres, treuràs fum perquè no tenies ni idea d’aquestes condicions.
Després amb esforç podràs anul·lar aquestes contractacions, però t’estalviaràs temps i diners si abans de signar, ja no és que miris els papers, llegeix aquesta tablet!

EDICIÓ PAPER 08/08/2020

Consultar aquesta edició en PDF