El xef Romain Fornell renova la carta de l’Hostal de La Gavina
L’Hostal de La Gavina de S’Agaró va presentar ahir la nova oferta gastronòmica del seu restaurant, el Garbí. Sota la direcció del xef Romain Fornell, la nova carta de l’establiment es basa en les verdures de temporada, el marisc, els arrossos i el peix i la carn fets al forn de llenya. Dos dels plats que incorpora l’espai són un sashimi de turbot amanit amb jalapeño i xips d’allet cruixent i una tonyina vermella del Mediterrani amb alvocat, raves i amanit de gingebre, entre d’altres.
Amb aquestes propostes, Fornell vol mantenir la inspiració mediterrània de l’establiment i, alhora, aportar-hi una projecció gastronòmica internacional i moderna. El xef, que té una estrella Michelin pel seu restaurant Caelis, de l’hotel El Palace de Barcelona, s’ha incorporat aquesta temporada com a nou director gastronòmic de l’Hostal de La Gavina. La seva tasca consistirà a actualitzar la línia gastronòmica de l’hotel i dotar-la d’identitat pròpia i creativitat sense perdre l’essència que caracteritza l’establiment.