Sant Llorenç treu la torrentada del debat electoral municipal

Francina Armengol promet atendre les demandes en educació, sanitat i infraestructures que presenta el candidat socialista, Pep Jaume

M. Barceló
2 min
Francina Armengol durant la seva intervenció a Sant Llorenç.

Sant LlorençEl PSOE ha reunit unes 350 persones a l'auditori de l'Espai 36 en el míting en què els socialistes llorencins han presentat Pep Jaume 'Gall' com a candidat, en substitució de la incombustible dirigent local Maria Galmés. I ho ha fet deixant clar que els partits del municipi han acordat no fer cap batalla política sobre la torrentada. Tanmateix, ha remarcat que això no vol dir que no s'hagin de dur a termes accions de previsió "perquè no torni a passar".

La candidata al Govern, Francina Armengol, ha reclamat quatre anys per poder donar continuïtat a les polítiques socials impulsades pel Pacte i s'ha compromès a atendre diverses demandes del municipi llorencí, com un nou centre educatiu integrat fins a 16 anys, disposar d'una escoleta gratuïta 0-3 anys i la reforma del centre de salut, entre d'altres.

L'Espai 36 s'ha omplit totalment per al míting dels socialistes.

Armengol ha subratllat que donar a la població un servei d'escoleta "gratuïta i universal de 0 a 3 anys és una de les assignatures pendents". Ha recordat la primera Llei de l'habitatge aprovada, els avenços en salut i educació, i les polítiques socials que han d'anar encaminades a poder oferir un servei d'atenció a domicili, incrementar els centres de dia i les places residencials, i també impulsar les polítiques mediambientals en tots els nivells.

Reptes socialistes

Pep Jaume 'Gall' ha dit que la llista municipal del PSOE "està formada per un grup de gent amb valors, persones que treballaran per les persones". Incrementar la plantilla de Policia Local, crear una regidoria d'igualtat, millorar la seguretat viària i l'embelliment de l'avinguda de les Palmeres de la Coma són algunes de les 60 propostes que la ciutadania ha traslladat al grup del PSIB-PSOE, segons ha explicat el candidat, que estan segellades com a compromisos per als propers quatre anys.

stats