Microsites  /  Eleccions 26M 2019 21/05/2019

El pla de reciclatge de MÉS Marratxí preveu implantar el porta per porta

El programa també preveu una deixalleria mòbil

Ara Balears
1 min
Part de l'equip ecosiboranista davant la deixalleria.

MarratxíJoan Francesc Canyelles, batle i candidat a la reelecció de MÉS per Marratxí, ha anunciat aquest dimarts la posada en marxa d’un nou programa de reciclatge per a habitatge i comerços amb vista a la legislatura 2019-2023. Es preveu la implantació, sempre de manera progressiva i consensuada, de sistemes de recollida selectiva porta per porta als pobles i nuclis on les condicions siguin adequades per fer-ho.

El nou programa tindrà com a principal objectiu augmentar la separació de residus al municipi i les persones que s’hi adhereixin veuran rebaixada la seva taxa anual de recollida de fems. Aquest programa ja s’ha implantat en altres municipis amb un 40% de la població adherida i amb uns resultats molt satisfactoris.

El candidat de MÉS per Marratxí a la reelecció ha apuntat que duran a terme un programa de retorn de llaunes i ampolles (plàstic i vidre) amb beneficis i incentius, tant per a les empreses com per al consumidor, i que potenciaran la deixalleria mòbil per tots els nuclis on tingui repercussió.

stats